Wie ben ik?

Elly Blom, hypnotherapeut.

De wisselwerking tussen lichaam, geest en gedrag heeft altijd mijn interesse gehad. Het feit dat meer dan 90 procent van ons gedrag bepaald wordt door ons onderbewustzijn vind ik fascinerend. Toen ik kennismaakte met hypnose raakte ik meteen erg enthousiast over de ongekende mogelijkheden die het biedt! Hypnotherapie, het inzetten van hypnose om directe toegang te krijgen tot ons onderbewustzijn, is een prachtig instrument om klachten en problemen op te lossen. Mijn doel is mensen te begeleiden om een positieve verandering te realiseren, die het mogelijk maakt zoveel mogelijk uit het leven te halen en optimaal te kunnen genieten.

Na het behalen van het diploma Internationaal Register Hypnotherapeut blijf ik mezelf ontwikkelen door het volgen van specialisaties. Ik wil graag  alle mogelijkheden van hypnotherapie ontdekken. Inmiddels heb ik de diploma’s Regressietherapie, Reïncarnatietherapie, Hypno-EMDR, OldPain2Go, Stressmanagement binnen de Hypnotherapie, Chronische angst en angststoornissen, NLP en Hypnose bij kinderen hieraan toe kunnen voegen.

Hypnotherapie is niet zweverig, vaag, ongrijpbaar of eng, maar juist heel helder en concreet. Dat is ook wat bij mij past. Datgene waar ik vertrouwen in heb, kan ik met overtuiging overbrengen naar de ander.