Wie ben ik?

Mijn naam is Elly Blom, geregistreerd hypnotherapeut.

De wisselwerking tussen lichaam, geest en gedrag heeft altijd mijn interesse gehad. Het feit dat meer dan 90 procent van ons gedrag bepaald wordt door ons onderbewustzijn vind ik fascinerend. Hypnotherapie, het inzetten van trance om directe toegang te krijgen tot ons onderbewustzijn, is een prachtig instrument om klachten en problemen op te lossen. Mijn doel is mensen te begeleiden om een positieve verandering te realiseren, zodat ze zoveel mogelijk uit het leven kunnen halen en optimaal kunnen genieten.

Door het volgen van Masterclasses blijf ik mezelf ontwikkelen om alle mogelijkheden van hypnotherapie te kunnen ontdekken.

Hypnotherapie is niet zweverig, vaag, ongrijpbaar of eng, maar juist heel helder en concreet. Dat is ook wat bij mij past. Datgene waar ik vertrouwen in heb, kan ik met overtuiging overbrengen naar de ander.