Cliëntervaringen

Deel je ervaring
Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Vereist

Je voornaam is voldoende. Initialen mag ook.
Je e-mailadres is verplicht, maar wordt nergens getoond.
Hoe denk je over je behandeling?

Anja

Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Het is een hele bijzondere ervaring met een ongelooflijk resultaat. Het gaat van begin tot eind op een relaxte manier en geen moment gehad dat ik me niet op mijn gemak voelde en het allermooiste is dat het me fantastisch geholpen heeft.

Mark

Elly stelt je op je gemak in een prettige omgeving. Ze kan goed luisteren en haar ervaring en professionaliteit hebben ertoe geleid dat ik me open heb kunnen stellen en inzicht heb gekregen in mijn gedrag. Dit helpt me enorm.

Chantal

Ik had geen enkele ervaring met hypnotherapie en wist niet wat ik kon verwachten. Na al veel therapieën gevolgd te hebben was ik echt klaar met de beperkingen die ik mezelf oplegde door mijn laag zelfbeeld, onzekerheid en mijn stress. Bij Elly had ik al snel een heel goed gevoel en na een fijn intakegesprek besloot ik de behandeling aan te gaan. Ik vond de hypnose een bizarre ervaring. Ik kwam dingen tegen waarvan ik niet wist dat ze een rol speelden. Ik voel me nu na drie behandelingen veel fijner, rustiger en een stuk lichter. Ik merk dat mijn natuurlijke energie weer terug is en dat is superfijn.

Suzanne

Ik kan iedereen aanraden om jezelf te bevrijden van je angst(en) door middel van hypnose! Ik merkte dat mijn angst voor rijden op de snelweg steeds iets meer werd. Het sluipt erin en ineens durf je niet meer. Ik wou hiervan af, mijn vrijheid terug ! Ik ben 2x bij Elly geweest voor een behandeling. Ongelooflijk wat dit voor me betekend heeft. Ik rij nu zelfs met plezier op de snelweg! Ik ben Elly dankbaar , kan oprecht iedereen aanraden om een behandeling te volgen. Het is een geweldig kado aan jezelf!

Clairy

Vandaag ben ik weer bij Elly geweest voor mijn jaarlijkse behandeling i.v.m. mijn hooikoortsklachten. Na de behandeling kan het korte tijd even erger worden, maar wat een fijne gedachte is het toch om te weten dat je er dan weer vanaf bent! Geen jeukende, tranende ogen, geen hoofdpijn, geen loopneus/bloedneus, geen jeuk in je mond of aan het gezicht. En daar dus ook geen medicijnen voor te hoeven gebruiken. Hoe fijn is dat!

Anouk

Drie weken geleden heb ik mijn jaarlijkse herhalingshypnose gehad voor mijn hooikoortsklachten. Het duurt soms een dikke week waarin de klachten iets verergeren en dan zijn mijn klachten weg.
Bizar hoe goed dit werkt voor mij.

Uit het niets kreeg ik 4 jaar geleden hooikoorts met zeer veel last van niezen, tranende ogen, jeuk in ogen, oren en keel, volle neus en bijbehorende hoofdpijn. Ik ging hierdoor slechter slapen en was overdag niet fit en miste focus. Zeer onwenselijk met mijn werk en dagelijkse bezigheden.

Voor ieder die twijfelt: lees wat hypnotherapie is, hoe het werkt en probeer het uit. Wat het voor mii en mijn hooikoorts heeft gedaan is fenomenaal. Door televisie en spelshows hangt er soms een wat ongrijpbare mist rond hypnose, maar die wil ik zeer stellig wegnemen. Het is niets meer dan een hele diepe ontspanning. Ik ben te allen tijde bij en weet precies wat er gebeurt.

Elly kan heel goed uitleggen wat hypnotherapie is en hoe het werkt. Ze creëert een veilige situatie waarin ik me volledig kan ontspannen. Ze is betrokken bij mijn klachten en zoekt met mij naar een oplossing. Zeer fijn!!!

Anoniem

Hele prettige behandelingen. Er wordt naar je geluisterd, duidelijke uitleg gegeven, tijd voor je genomen en ingespeeld op jouw behoefte. Ik heb er een positieve ervaring aan overgehouden en merk na de sessies ook daadwerkelijk verschil, waar ik heel dankbaar voor ben. Ik zou het ieder ander aanraden!

W.B.

Na ernstige gezondheidsproblemen had ik heel veel last van stress, sliep heel slecht , durfde geen auto meer te rijden en was heel angstig. Na een paar sessies te hebben gedaan bij Elly voel ik me als herboren. Ik ben haar heel dankbaar dat ze me goed heeft kunnen helpen.

Ben

Het kost mij altijd moeite om iets te laten waaraan ik verslaafd ben. Zelden hou ik iets vol. Ik was een fanatiek gebruiker van de e-sigaret en dampte de hele dag door met dat apparaat constant in de buurt. Ik was dit zo beu en heb een afspraak gemaakt bij Elly, in de hoop dat zij mij kon helpen om te stoppen. Na een heel ontspannend intakegesprek en 2 behandelingen mag ik nu wel zeggen dat ik van de verslaving af ben. Ik denk er niet meer aan en wordt ook niet onrustig of zo, omdat ik het gevoel heb dat ik iets mis. Daarom kan ik het nu goed vol houden. Het is een fijne methode om te doen en het werkt super. Dus ik kan iedereen aanraden die van vervelende verslavingen af wil komen, om eens een gesprek aan te gaan met Elly en wellicht kom jij ook van je verslaving af. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap gedaan heb en weer rust in mijn leven heb gevonden en kan genieten zonder constant een e-sigaret in mijn hand te hebben.

Kitty

Ook ik heb 2 behandelingen bij Elly mogen ondergaan in verband met mijn enorme allergie voor huisdieren. In het begin was ik ietwat gespannen voor wat er zou komen maar na een hele duidelijke uitleg over de werkwijze voelde ik me direct op mijn gemak. Na deze bijzondere ervaring kan ik zeggen dat ik afgelopen week voor het eerst zonder allergie tabletten, gesnotter, tranende ogen en benauwdheid bij dieren in de buurt ben geweest. Wat een verademing ! Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor dit resultaat en kan het iedereen aanraden !

Ineke

Ook ik heb goede ervaringen met hypnotherapie opgedaan. Rookte al vanaf mijn jeugd en heb al vele malen geprobeerd te stoppen wat dus nooit gelukt is. Ben nu eindelijk na meer dan 50 jaar dankzij deze behandeling een nietroker geworden. Ben er heel blij mee en kan het iedereen aanraden.

Anouk

Sinds februari had ik voor het eerst in mijn leven last van hooikoorts. Na de eerste behandeling dmv hypnotherapie ben ik van al mijn klachten af en gebruik ik geen enkel medicijn meer. Ontzettend fijn vind ik dit.
Elly legt goed uit wat de bedoeling is, creëert een veilige sfeer en daarna is het gewoon doen! Een bijzondere ervaring met een geweldig resultaat.

M.W.

Onbewust of bewust zat ik weer op mijn nagels en/of nagelriemen te bijten. Mijn handen zagen er daardoor voortaan zo onverzorgd uit, dat ik me er gewoon voor schaamde! Dus gevraagd of misschien hypnotherapie ook voor dit probleem een oplossing zou kunnen zijn.
En jawel, na 1 sessie ben ik er gewoon vanaf!
En kan ik weer gewoon zonder mijn handen te verstoppen voor de dag komen. Een hele opluchting.
Dank je wel Elly!

Bas

Ben op 21 juni bij Elly Blom geweest voor een hypnotherapie behandeling voor het stoppen met roken. Heb ook op 21 juni om 09.30 uur mijn laatste sigaret gerookt. Heb daarna een behandeling gehad en ben nu een niet roker. Ben niet chagerijnig of hierdoor lastig geweest i.v.m stoppen. Heb er wel voordelen van, hoest veel en veel minder bijna geen last meer van slijm en ga er vanuit dat dit nog beter gaat worden. Zal niet zeggen dat ik het geld over houd dan moet ik het bewust weg gaan leggen maar het scheelt mij zeker een 120 euro in de maand en dat al na een behandeling . Ik weet dat ik altijd eventueel mocht het nodig zijn nog een behandeling kan krijgen maar ga er nu vanuit dat het tot nu toe voldoende is. Het is natuurlijk wel een stok achter de deur. Ben niet iemand die veel schrijft dus neem me niet kwalijk voor de fouten die er in zitten. Elly bedankt het doet mij veel goed . Bas Pellicaan

Luuk

Een paar weken geleden heb ik mijn eerste hypnotherapie gehad voor mijn allergieën, waaronder hooikoorts. Ik heb altijd erg veel last van voornamelijk mijn ogen gehad (heel veel jeuk en rode dikke ogen) en kon eigenlijk in de zomer zonder medicijnen niet de deur uit. Sinds mijn eerste hypnotherapiesessie heb ik hier geen last meer van gehad. Ik kan nu weer gewoon naar buiten toe, zonder dat ik iets van mijn ogen merk. Heerlijk! Ik voel me een stuk beter sinds de hypnotherapie en heb er alle vertrouwen in dat dat zo blijft!